Inloggen
Cookies
HomeBVENieuws

Nieuws

Terugmeldingsoverzicht tweede voorlopige foto mbo beschikbaar
24 april 2015

De inleesbestanden bij de terugmeldingsoverzichten van de tweede voorlopige foto zijn vanaf 23 april tot en met 14 mei 2015 beschikbaar op deze site.

23 april 2015: uitstel leveren van de rekentoets aan BRON
24 april 2015

Er zijn op dit moment problemen met de server van Cito. Hierdoor kunnen de resultaten van de rekentoets niet worden gedownload. Het is daarom niet mogelijk om de SE-resultaten met de uitslag van de rekentoets aan BRON te leveren. Het ministerie van OCW heeft met de Inspectie van het Onderwijs afgesproken dat alle scholen toestemming krijgen om de resultaten van de rekentoets later aan BRON te leveren. Alle SE-resultaten moeten uiterlijk 5 mei aan BRON zijn aangeleverd, de resultaten van de rekentoets uiterlijk 12 mei. Het officiële bericht is namens CITO verstuurd via Examenblad.

Promotiemateriaal Diplomaregister
24 april 2015
Halverwege mei worden posters van het Diplomaregister naar alle door OCW bekostigde BVE-instellingen gestuurd. U hoeft hier niets voor te doen. Daarnaast is er een digitale flyer, die u naar uw studenten kunt sturen. De poster en de flyer zijn digitaal beschikbaar.
IPO, ICO en Examenloket gesloten tijdens feestdagen
24 april 2015
Het Informatiepunt Onderwijs, het Informatiecentrum Onderwijs en het Examenloket zijn gesloten op maandag 27 april, dinsdag 5 mei, donderdag 14 mei, vrijdag 15 mei en maandag 25 mei.

Terugmeldingsoverzicht tweede voorlopige foto VAVO beschikbaar
17 april 2015

De inleesbestanden terugmelding van de tweede voorlopige foto vavo (de zgn inleesbestanden) zijn vanaf 17 april 2015 tot en met 1 mei 2015 beschikbaar op de beveiligde omgeving Zaken doen.

Feedback

Wat vindt u van de website?

Om de website voor u nog beter te maken, willen we graag weten wat u ervan vindt. Helpt u ons verder?

Ja, ik doe mee! Nee, bedankt