Inloggen
Cookies

Nieuws

Overzicht contactgemeenten specifieke uitkering Educatie 2015
22 oktober 2014

In september 2014 heeft DUO de Regeling regio's en contactgemeenten educatie 2015 op deze site geplaatst. Vanaf vandaag kunt u bij deze regeling een download raadplegen van een overzicht van de gemeenten die in 2015 in aanmerking komen voor een specifieke uitkering Educatie.

Locatiecode
29 september 2014

Waarom is het belangrijk de locatiecode juist te vullen?

De locatiecode maakt het voor de leerplichtambtenaren en RMC-functionarissen gemakkelijker om bij verzuim en uitval, de begeleider van de student te vinden. Daardoor kunnen gemeente en instelling samen met de jongere snel het verzuim of de uitval aanpakken.

Actueel opleidingenoverzicht
04 september 2014

Het actuele opleidingenoverzicht is gepubliceerd. Dit overzicht is bedoeld om de gegevensleveringen vanuit DUO correct te kunnen inlezen in uw administratiepakket. Voor VO- en BVE-opleidingen is tevens zichtbaar of ze recht geven op een startkwalificatie. Ook zijn de tabellen met startkwalificaties voor het VO, BO en VE beschikbaar. De SKW-bestanden zijn bestanden per sector/deelsector met opleidingscodes die tot een startkwalificatie leiden. Op deze pagina vindt u de actuele bestanden.  

Feedback

Wat vindt u van de website?

Om de website voor u nog beter te maken, willen we graag weten wat u ervan vindt. Helpt u ons verder?

Ja, ik doe mee! Nee, bedankt