Contact

Voordat u met ons contact opneemt, raden we u aan om eerst de kennisbank te raadplegen. De veelgestelde vragen worden dagelijks ververst en aangevuld. Hier vindt u antwoorden op vragen die te maken hebben met het uitwisselen van leerlingengegevens en technische en beleidsmatige vragen en antwoorden.

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden, dan kunt u contact opnemen met de Helpdesk BRON. Dit kunt u op verschillende manieren doen:

E-mail

U kunt een e-mail sturen naar helpdesk@bron.nl. Vermeld in uw e-mail uw BRIN-nummer of bestuursnummer. BRON streeft naar een afhandeling van twee werkdagen.

Telefoon

U kunt ons op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bereiken op het telefoonnummer 050-599 7766. Tijdens de zomer- en de kerstvakantie zijn de openingstijden van de Helpdesk gewijzigd. De actuele openingstijden vermelden we op onze site.

Post

Het postadres van BRON is:

Dienst Uitvoering Onderwijs
Afdeling BRON PO
Postbus 30152
9700 LC Groningen

Informatiecentrum onderwijs

Bij het Informatiecentrum onderwijs (Ico) kunt u terecht met vragen over wet- en regelgeving, bekostiging en andere inhoudelijke zaken op het gebied van onderwijs. Het informatiecentrum is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. Telefoonnummer Ico/Po: (079) 323 23 33.

Let op: Het informatienummer voor scholieren, studenten, terugbetalers en ouders is (050) 599 77 55.

Klacht

Heeft u een klacht dan kunt u die indienen via het klachtenformulier hieronder. Algemene informatie over klachten en de afhandeling hiervan kunt u vinden in de Kennisbank.