Inloggen
Cookies
HomeVONieuws

Nieuws

23 april 2015: uitstel leveren van de rekentoets aan BRON
24 april 2015

Er zijn op dit moment problemen met de server van Cito. Hierdoor kunnen de resultaten van de rekentoets niet worden gedownload. Het is daarom niet mogelijk om de SE-resultaten met de uitslag van de rekentoets aan BRON te leveren. Het ministerie van OCW heeft met de Inspectie van het Onderwijs afgesproken dat alle scholen toestemming krijgen om de resultaten van de rekentoets later aan BRON te leveren. Alle SE-resultaten moeten uiterlijk 5 mei aan BRON zijn aangeleverd, de resultaten van de rekentoets uiterlijk 12 mei. Het officiële bericht is namens CITO verstuurd via Examenblad.

Promotiemateriaal Diplomaregister
24 april 2015
Halverwege mei worden posters en flyers van het Diplomaregister naar alle door OCW bekostigde VO-scholen gestuurd. U hoeft hier niets voor te doen. Dit promotiemateriaal is ook digitaal beschikbaar, om door te sturen naar uw leerlingen.
Kijkglazen 3 en 4 niet beschikbaar
24 april 2015

Door een technische storing lukt het niet om Kijkglazen 3 en 4 te publiceren op Zaken Doen. DUO publiceert de kijkglazen zo spoedig mogelijk en plaatst hierover een bericht.

IPO, ICO en Examenloket gesloten tijdens feestdagen
24 april 2015
Het Informatiepunt Onderwijs, het Informatiecentrum Onderwijs en het Examenloket zijn gesloten op maandag 27 april, dinsdag 5 mei, donderdag 14 mei, vrijdag 15 mei en maandag 25 mei.

Vervroegen van de voorlopige vo foto (rectificatie)
24 april 2015
De voorlopige vo foto met peildatum 1 oktober 2015 wordt door DUO vastgesteld op 15 oktober 2015. Hierdoor is de datum waarop DUO de voorlopige vo foto vaststelt met een maand vervroegd. Dit betekent dat mutaties op inschrijvingsgegevens over de teldatum 1 oktober 2015 die u na 15 oktober 2015 bij DUO aanlevert, niet worden meegenomen in de voorlopige bekostiging in december 2015. Hiermee volgt DUO de bestaande wettelijke voorschriften van het ministerie van OCW.
Naamsverwarring DUO
18 december 2014

Scholen bellen regelmatig met onze helpdesk met vragen over instanties die ook gebruik maken van de naam DUO. Hier leest u hoe dat kan en hoe u zeker weet wanneer het om Dienst Uitvoering Onderwijs gaat.

Feedback

Wat vindt u van de website?

Om de website voor u nog beter te maken, willen we graag weten wat u ervan vindt. Helpt u ons verder?

Ja, ik doe mee! Nee, bedankt