Inloggen
Cookies

Nieuws

Release Verzuimloket november 2014
14 november 2014

Van woensdag 12 november op donderdag 13 november vond de release van het Verzuimloket plaats. De release van het Verzuimloket van november 2014 heeft geen invloed op de specificatie van de machinekoppeling. Als u doorklikt op dit onderwerp dan leest u op welke punten het Verzuimloket inhoudelijk is verbeterd.

Wijzigingen rapportages
29 oktober 2014

Zoals u in het E-zine van 2 september 2014 heeft kunnen lezen was er op 20 juni 2014, net als voorgaande jaren, een bijeenkomst 'Evaluatie maandrapportages'.

Voor deze bijeenkomst waren afgevaardigden van gemeenten en onderwijsinstellingen uitgenodigd. Tijdens deze bijeenkomst zijn de wensen besproken die het afgelopen jaar zijn ingediend ter verbetering van de rapportages. De volgende wensen zijn gehonoreerd.

Factsheet Digitaal Verzuimloket
29 september 2014

Samen met OCW heeft DUO een factsheet Digitaal Verzuimloket ontwikkeld. Met deze factsheet heeft u op overzichtelijke wijze meer informatie over de processen rondom het Digitaal Verzuimloket en waar u terecht kunt met vragen en problemen.

e-learning Verzuimloket
29 september 2014

Tot nu toe kon u via de website van DUO alleen handleidingen downloaden die ondersteunen bij uw werkzaamheden. Vanaf nu is daar een nieuw middel aan toegevoegd: de e-learning Verzuimloket. DUO heeft de handleiding van het Verzuimloket voor onderwijsinstellingen omgebouwd tot een digitale cursus. Het bevat dezelfde inhoud, maar wordt op een compleet andere manier gepresenteerd. DUO zorgt ervoor dat altijd de nieuwste versie online staat. De e-learning past zich vanzelf aan op uw apparaat, bijvoorbeeld de pc, uw iPad of tablet. Lees hier verder over e-learning Verzuimloket.

Feedback

Wat vindt u van de website?

Om de website voor u nog beter te maken, willen we graag weten wat u ervan vindt. Helpt u ons verder?

Ja, ik doe mee! Nee, bedankt